Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στα καλύτερα τυριά του τυροκόμου η Πικάντικη Γραβιέρα του Τυροκομείου Αρκαδία

Από αιγοπρόβειο γάλα, με πλούσια µεστή γεύση για την Πικάντικη Γραβιέρα του Τυροκοµείου Αρκαδία, της µικρής οικογενειακής επιχείρησης µε έδρα το Ζευγολατιό Αρκαδίας, που βάζει στα ψυγεία πολλών σηµείων λιανικής µία ευρεία γκάµα από προϊόντα.

Κυρίαρχη είναι η ΠΟΠ βαρελίσια Φέτα, αλλά διατίθενται επίσης Κατσικίσιο τυρί παραδοσιακό, σε τσαντήλα, σε κοφινάκι καθώς και λευκό Κατσικίσιο τυρί σε µπαστούνι, όπως και Γραβιέρα σε αρκετές διαφορετικές εκδοχές. «Συλλέγουµε το γάλα µας καθηµερινά από περιοχές της Πελοποννήσου όπως η Αρκαδία, η Αργολίδα, η Λακωνία, ενώ φτάνουµε έως και την Αχαΐα. Οι συνολικές ποσότητες που επεξεργαζόµαστε ηµερησίως είναι περίπου 18 τόνοι» σηµειώνει σχετικά ο Θύµιος Μπαζιωτάκης, που τρέχει το Τυροκοµείο µαζί µε τα αδέλφια του Πάνο και Νάντια και τον πατέρα τους Θανάση.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ξεκίνησε τη διαδροµή της το 1952 και έκτοτε η εταιρεία ΡΟΥΣΣΑΣ ΑΕ ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές µεθόδους παραγωγής Φέτας και οµοειδών τυριών, ώστε να...

BRANDING

Τυριά που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα με αγνές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς παρασκευάζει εδώ και πάνω από 80 χρόνια το Τυροκομείο Μενιουδάκη.

REPORTS

Eναν δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο συνιστούν, ανεξαρτήτως μεγέθους, οι τυροκομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την εμπειρία και της φετινής αναζήτησης της...

REPORTS

Ο FDA και το CDC στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς εταίρους, διερευνούν τα αίτια πίσω από το πολυετές, πολυπολιτειακό ξέσπασμα λοιμώξεων...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...