Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στο φουλ τις μηχανές βάζει το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ

Η τρικαλινή γαλακτοβιοµηχανία ΟΜΗΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΕΒΕ, κορυφαία εταιρεία εξαγωγών φέτας ΠΟΠ και µία εκ των µεγαλύτερων ελληνικών εξαγωγέων τυροκοµικών προϊόντων, αναµφισβήτητα έχει εκπληρώσει το όραµα των ιδρυτών της, αδελφών Γεωργίου και Σωκράτη Γιαννίτση. Να ταξιδέψει σε όλο τον κόσµο τις αυθεντικές, ελληνικές γεύσεις των προϊόντων της έχοντας παρουσία σε πάνω από 20 χώρες. Έτσι προέκυψε το σλόγκαν της εταιρείας «Εpic Tastes From Greece»

Η παράδοση συναντά την τεχνολογία και μαζί δημιουργούν επικές ελληνικές γεύσεις

To νέο εργοστάσιο 8.500 τ.μ., το δεύτεροπλέον της Όμηρος στην Ελλάδα, είναι πλήρως λειτουργικό και έτοιμο για την παραγωγή νέων προϊόντων. Με τις συνολικές επενδύσεις της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ, είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη τεχνολογία και μοντέρνο σχεδιασμό καθώς παρέχει ένα ασφαλές αλλά και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της εταιρείας. Στόχος της ΟΜΗΡΟΣ είναι η κυκλοφορία νέων, καινοτόµων προϊόντων, καθώς και η συνεχής αναβάθµιση της ποιότητας των παρεχόµενων υπηρεσιών, µε σκοπό τη µεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και των συνεργατών της.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας θα υποστηρίζουν την έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων όπως είναι το νέο ψητό τυρί της Όμηρος «Grill the Greek», ώστε να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή ενώ έχουν δηµιουργήθεί  νέες θέσεις  εργασίας που αυξάνουν το µόνιµο προσωπικό της εταιρείας κατά 35%.

Πώς η ΟΜΗΡΟΣ κατακτά την αγορά του γάλακτος

Με αφετηρία το 1984 και οδηγό την υψηλή ποιότητα, η ΟΜΗΡΟΣ εξελίσσεται συνεχώς, δίνοντας έµφαση στη δηµιουργία καινοτόµων προϊόντων. Το 2020, η εταιρεία βραβεύτηκε µε το 1ο βραβείο της «Κορυφαίας Ελληνικής Βιομηχανίας Εξαγωγών – Top Industrial Export Company» στα Greek Export Awards καθώς και µε το Silver βραβείο «Top Greek Export Company».

Με συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες αλυσίδες supermarket και βιοµηχανίες τροφίµων, έχει καθιερωθεί ως µία από τις πλέον ανταγωνιστικές βιοµηχανίες γάλακτος στην Ευρώπη.

Το όραμα της νέας γενιάς

Το όραµα της επόµενης γενιάς που έχει αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, δε σταµατάει εδώ. Με νέες επενδύσεις στο εργοστάσιό της, νέες γραµµές παραγωγής και µονάδες και µε την ανέγερση του δεύτερου υπερσύγχρονου εργοστασίου της στην Ελλάδα, η εταιρεία στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής και στο διπλασιασµό των εξαγωγών, εντός της επόµενης τριετίας, καθώς και την ανάπτυξη και το λανσάρισµα νέων τυροκοµικών προϊόντων, ενώ στόχος είναι ο κύκλος εργασιών να κυµανθεί στα επίπεδα των 100 εκατ. ευρώ µε το πέρας της πενταετίας.

Με σεβασµό στην παράδοση και τις ρίζες της, η εταιρεία επενδύει συνεχώς ώστε να εξασφαλίσει τη συλλογή αυθεντικού ελληνικού αιγοπρόβειου γάλακτος, σε συνεργασία µε πάνω από 2.000 Έλληνες αιγοπροβατοτρόφους καθιστώντας την έναν από τους µεγαλύτερους εισκοµιστές ελληνικού αιγοπρόβειου γάλακτος στην Ελλάδα καθώς η εισκόµιση είναι 40.000 τόνοι ετησίως.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στα χαρτιά παραμένει η λειτουργία της ψηφιακής εφαρμογής «Άρτεμις ΙΙ», που υπόσχεται να ορθώσει «ασπίδα» προστασίας των κτηνοτρόφων έναντι της νοθείας και της πρακτικής...

REPORTS

Με σκοπό την άσκηση παρεµβατικής πολιτικής στην τιµή του αγελαδινού, γίδινου και πρόβειου γάλακτος και τη διασφάλιση του εισοδήµατος των κτηνοτρόφων της περιοχής της...

REPORTS

Το 2023 αποτέλεσε ορόσημο για την ΟΜΗΡΟΣ, με εντυπωσιακή ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων. Η εταιρεία σημείωσε...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κτηνοτρόφος, τυροκόμος, ακτιβιστής και πρωτοπόρος επιχειρηματίας, ο Γιάννης Σταθώρης χαράζει τον δικό του δρόμο και στην εγχώρια τυροκομία. Το μωβ διώροφο κτίριο με την...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...