Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Γραβιέρα Στειακάκη με θυμάρι

Γραβιέρα Στειακάκη µε θυµάρι
Τυροκομείο Στειακάκης

Γραβιέρα με θυμάρι

Με πρώτη ύλη το ντόπιο γάλα που συλλέγεται καθηµερινά από την περιοχή της Μεσσαράς του νοµού Ηρακλείου Κρήτης και ντόπια αρωµατικά βότανα παράγεται η παλαιωµένη Γραβιέρα Στειακάκη. Αρωµατισµένη µάλιστα µε θυµάρι αποτελεί µια ιδιαίτερα εκλεκτή και δηµοφιλή επιλογή ανάµεσα στην πλούσια γκάµα τυροκοµικών προϊόντων της εταιρείας, η οποία περιλαµβάνει κλασικά κρητικά τυριά αλλά και καινοτόµες παραλλαγές. Πρόκειται για µια ιστορική εταιρεία που υπηρετεί την παράδοση της κρητικής τυροκοµίας από το 1952 και για περισσότερες από τρεις γενιές.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

Ηράκλειο Κρήτης

Σχετικά Άρθρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με 60.000 τόνους γάλακτος το χρόνο η κτηνοτροφία στην Κρήτη έχει πάρα πολύ μεγάλες δυνατότητες και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τα προϊόντα μας όπως...

REPORTS

Στην παραγωγή μπήκε από φέτος η πρωτότυπη Γραβιέρα του ψαγμένου τυροκόμου της Ιθάκης, Χρύσανθου Καραβία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...