Kαίριο συστατικό της πλεύσης που ακολουθεί ο τυροκόμος Κώστας Μπουντούρης είναι ο σεβασμός στη σχέση του με τους παραγωγούς, η συνέπεια και η σταθερότητα της ποιότητας του προϊόντος που παράγει. Κυρίαρχο στοιχείο της φιλοσοφίας του είναι η αποστροφή σε κάθε μορφής τερτίπια της αγοράς που θα μπορούσαν να αυξήσουν την κερδοφορία του σε βάρος του χαρακτήρα της επιχείρησης που παράγει επί σειρά ετών ένα προϊόν που κάνει καριέρα όχι μόνο στα ελληνικά ψυγεία αλλά και στα διεθνή. Νέος σε ηλικία τυροκόμος, κληρονόμησε το επάγγελμα και την επιχείρηση από τους προγόνους του, προχώρησε όμως στην εξέλιξη του παραγωγικού γίγνεσθαι της εταιρείας μέσα στα χρόνια.
Αποτελεί σήμερα έναν από τους λίγους, ενίοτε περιζήτητους, παραγωγούς βαρελίσιας Φέτας στο εξωτερικό, ιδίως σε μία χρονική περίοδο όπου τα αποθέματα γάλακτος και η τιμή τους θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη δικαιολογία για τυχόν υποβάθμιση των ποιοτικών της χαρακτηριστικών. Ακλόνητος στα όσα πιστεύει, ξυπνάει πολύ νωρίς κάθε πρωί για να είναι ο πρώτος που θα γυρίσει το κλειδί του εργοστασίου παραγωγής που διατηρεί στα Τρίκαλα. Όντας κατεξοχήν εξωστρεφής διαθέτει σήμερα το 60% των παραγόμενων ποσοτήτων στο εξωτερικό και το υπόλοιπο 40% στην Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες ποσότητες εκτός συνόρων διοχετεύονται στην Αμερική αλλά και στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Κάιρο, στην Κύπρο και στο Ντουμπάι.