
Τυροκομείο Στειακάκης
Γραβιέρα με θυμάρι
Με πρώτη ύλη το ντόπιο γάλα που συλλέγεται καθηµερινά από την περιοχή της Μεσσαράς του νοµού Ηρακλείου Κρήτης και ντόπια αρωµατικά βότανα παράγεται η παλαιωµένη Γραβιέρα Στειακάκη. Αρωµατισµένη µάλιστα µε θυµάρι αποτελεί µια ιδιαίτερα εκλεκτή και δηµοφιλή επιλογή ανάµεσα στην πλούσια γκάµα τυροκοµικών προϊόντων της εταιρείας, η οποία περιλαµβάνει κλασικά κρητικά τυριά αλλά και καινοτόµες παραλλαγές. Πρόκειται για µια ιστορική εταιρεία που υπηρετεί την παράδοση της κρητικής τυροκοµίας από το 1952 και για περισσότερες από τρεις γενιές.

Ηράκλειο Κρήτης
Advertisement
Trending
Advertisement






























