Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόβειο γιαούρτι Μίχου Δορκάδος

Γαλακτοκομικά προϊόντα Μίχου Δορκάδος

Πρόβειο γιαούρτι Μίχου Δορκάδος

Η οικογενειακή παράδοση και η τέχνη της Δορκάδας στην παρασκευή γιαουρτιού κορυφώνονται στο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με την  γνωστή πέτσα, την επιφανειακή στιβάδα με το περισσότερο λίπος. Πλουσιότερο σε πρωτεΐνες από το αγελαδινό γιαούρτι, πιο εύπεπτο από το γάλα ιδιαίτερα περιεκτικό σε ασβέστιο και προβιοτικά αποτελεί μια πολύ καλή τροφή.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

Θεσσαλονίκη

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...