Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Τετραπλή διάκριση για τα τυροκομικά προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο χρυσά, ένα ασημένιο βραβείο και δύο αστέρια απέσπασε η ΗΠΕΙΡΟΣ σε δύο υψηλού κύρους διεθνείς διαγωνισμούς, με τα προϊόντα της να αναγνωρίζονται άλλη μια φορά για την κορυφαία ποιότητά τους και να επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους ως άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής τυροκομικής παράδοσης και στις 5 ηπείρους.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ έλαβε δύο χρυσά βραβεία στα  DLG Awards 2025 της DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, καθώς κι ένα ασημένιο βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η φέτα που έχει βραβευτεί πολλαπλώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τη γευστική της υπεροχή, ξεχώρισε και στον φετινό διαγωνισμό Superior Taste Awards 2025 του ΙΤΙ (International Taste Institute – Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης), αποσπώντας δύο αστέρια.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις νέες διακρίσεις, που έρχονται να επιβεβαιώσουν τη διαρκή προσήλωσή μας στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων σταθερά κορυφαίας ποιότητας, αλλά και την έμφαση που δίνουμε στην ανάδειξη της ελληνικής τυροκομικής παράδοσης», σχολίασε η Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

Τα βραβευμένα προϊόντα

  • Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, με την πλούσια μεστή γεύση, παράγεται από βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα, με την πιστοποίηση της BIO Hellas και την εγγύηση ποιότητας της ΗΠΕΙΡΟΣ.
  • Το  ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί παράγεται από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα και διακρίνεται για την υψηλή του ένταση που υπόσχεται μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
  • Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ  είναι η παραδοσιακή, αυθεντική, ελληνική φέτα, που παράγεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, και αποτελεί εδώ και χρόνια σταθερό πρωταγωνιστή στο οικογενειακό τραπέζι.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στην περιοχή του Διδυμότειχου, στον ακριτικό βόρειο Έβρο, «χτίζεται» ο πρώτος, στην Ελλάδα, πλήρως αυτοματοποιημένος αγελαδοτροφικός στάβλος, όπου η ανθρώπινη παρουσία θα περιορίζεται κυρίως...

REPORTS

Η διατήρηση των αυτόχθονων φυλών δεν αποτελεί απλώς μια αναγκαιότητα, αλλά μπορεί να αποκτήσει μια πιο ενδιαφέρουσα διάσταση για τους προβατοτρόφους, αποτελώντας ένα τρόπο...

REPORTS

Ο τομέας της κτηνοτροφίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Νομού και συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου εισοδήματος....

REPORTS

Τα τρόφιμα (+7%) αποτελούν σταθερό πυλώνα των ελληνικών εξαγωγών, με παραδοσιακά προϊόντα όπως φέτα, γιαούρτι, ελαιόλαδο και ελιές να καταγράφουν υψηλές επιδόσεις (με τα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...