Connect with us

Αναζήτηση

FARMING

Δωδεκαμελής ομάδα εργασίας για ανάλυση του τρόπου διάδοσης της πανώλης από ΥΠΑΑΤ

Στη συγκρότηση μιας δωδεκαμελούς ομάδας εργασίας με στόχο την αποτύπωση και ανάλυση του τρόπου εισόδου και διάδοσης της πανώλης μικρών μηρυκαστικών προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως γνωστοποίησε με απόφαση του που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας εργασίας όπως φαίνεται στην σχετική απόφαση του ΥΠΑΑΤ είναι η εξής:

Μαρία Γιαννιού, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με βαθμό Α ́, προϊσταμένη κατ’ αναπλήρωση της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως Συντονίστρια, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Γεώργιος Κόμητας, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με βαθμό Α ́, προϊστάμενο κατ’ αναπλήρωση του Τμήματος Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Χρήστος Γούλας, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων, με βαθμό Α ́, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ζωοτροφών και Βοσκήσιμων Γαιών της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Σμαράγδα Σωτηράκη, Ερευνήτρια βαθμίδας Α ́- Διευθύντρια Ερευνών του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» με γνωστικό αντικείμενο «Κτηνιατρική Παρασιτολογία», ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Ηλία Μπουζαλά, Ερευνητής βαθμίδας Β ́-Κύριος Ερευνητής του ίδιου Ινστιτούτου και Οργανισμού, με γνωστικό αντικείμενο «Μικροβιολογία και Λοιμώδη Νοσήματα Παραγωγικών Ζώων», ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Γεώργιος Αρσένος, Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθυντή του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας, με γνωστικό αντικείμενο «Ζωική Παραγωγή, Ευζωία και Ηθολογία των Ζώων», ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία Μηρυκαστικών», ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Μαρία Ελένη Φιλιππιτζή, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο «Κτηνιατρική Επιδημιολογία» ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια

Αθανάσιος Γελασάκης, Αναπληρωτής Καθηγητή ςτου Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Σχολής Επιστημών των Ζώων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο «Νοσήματα Παραγωγικών Ζώων», ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια

Σωτηρία Βουράκη, Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με γνωστικό αντικείμενο «Ζωοτεχνία και Γενετική Βελτίωση Μικρών Μηρυκαστικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Γεώργιος Βαλιάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με γνωστικό αντικείμενο «Βακτηριολογία και Βακτηριακά Νοσήματα», ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Δημήτριος Μπαλούκας, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, ως τακτικό μέλος, χωρίς αναπληρωτή/τρια.

Αναλυτικά την απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

FARMING

Η διαχείριση της μετάβασης από τον απογαλακτισμό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία διαχείρισης σε μια εκμετάλλευση. Μπορεί να υπάρξουν πολλές απώλειες αμνοεριφίων...

FARMING

Το γάλα που προορίζεται για την παρασκευή τυριού πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας όσον αφορά την υγιεινή του. Κατά την παραλαβή του γάλακτος...

FARMING

Η μαστίτιδα στα αιγοπρόβατα είναι μια σύνθετη και πολυπαραγοντική ασθένεια που επηρεάζεται από μολυσματικούς, ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες του ζώου. Ως εκ τούτου, ο...

FARMING

Η σωστή διαχείριση κατά την περιγεννητική περίοδο είναι ανεκτίμητης αξίας, όχι μόνο επειδή εξασφαλίζει την υγεία και ευημερία των αρνιών, αλλά και λόγω του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...