Connect with us

Αναζήτηση

BRANDING

Κορυφαία διάκριση για 3η συνεχόμενη χρονιά για την φέτα ΔΩΔΩΝΗ στα Superior Taste Awards

Για 3η διαδοχική χρονιά η φέτα ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π. απέσπασε την ύψιστη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών στα Superior Taste Awards, και της απονεμήθηκε το βραβείο Crystal Taste Awards. Συνολικά, η εταιρεία απέσπασε στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό πέντε βραβεία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΔΩΔΩΝΗ επιβεβαιώνει και φέτος τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης παγκοσμίως, κατακτώντας πέντε σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Superior Taste Awards 2025. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, μια ανεξάρτητη οργάνωση που αξιολογεί και πιστοποιεί τη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή του Crystal Taste Award στη Φέτα ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π., η οποία απέσπασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ύψιστη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών. Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική φέτα που λαμβάνει αυτή τη διάκριση στην τελευταία τετραετία, αναδεικνύοντας τη υψηλή γευστική αξία της Φέτας Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, που με σεβασμό στην παράδοση, μετρά πάνω από 60 χρόνια σταθερής παρουσίας.

Παράλληλα το ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλήρες 8%, το ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 2%, το  ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 0% και το ΔΩΔΩΝΗ αυθεντικό γιαούρτι 10%,  διακρίθηκαν για την άριστη ποιότητά τους, αποσπώντας 2 χρυσά αστέρια το καθένα.

Σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να πρωτοπορεί με σταθερές αξίες την ποιότητα, τις αγνές πρώτες ύλες και την αυθεντική Γεύση του Καλού. Η βράβευση αυτή έρχεται ως αναγνώριση της συνέπειας και της υψηλής γαστρονομικής αξίας που η ΔΩΔΩΝΗ φέρνει καθημερινά στο τραπέζι κάθε καταναλωτή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: «Κάθε διάκριση για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ είναι πρωτίστως μια επιβεβαίωση ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας να δημιουργούμε αυθεντικά ελληνικά προϊόντα με αφοσίωση, ήθος και σεβασμό προς τον καταναλωτή, τον παραγωγό και τη γη που μας τρέφει. Το Crystal Taste Award για τη φέτα μας δεν είναι απλώς μια τιμητική διάκριση, αλλά μια υπενθύμιση ότι η Γεύση του Καλού κρύβεται στις λεπτομέρειες: στην πρώτη ύλη, στην παράδοση, και στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με περηφάνια για το αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

BRANDING

Μια ιστορία επιτυχίας ξεκινά κάπου στο 1979 όταν για πρώτη φορά ο Ιωάννης Κουβαράκης παρήγαγε το παραδοσιακό Ξύγαλο της Κρήτης και το έκανε γνωστό...

REPORTS

H ιστορία της µεγαλύτερης µονάδας παραγωγής αγελαδινού γάλακτος που βρίσκεται σε νησί φτάνει πίσω µέχρι το 1970, όταν ο Μανώλης Πιτταράς αγόρασε µια µοσχίδα...

BRANDING

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards η ΗΠΕΙΡΟΣ, η οποία έλαβε φέτος συνολικά 5 βραβεία.

BRANDING

Η ΔΩΔΩΝΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1963 ως μια μικρή μονάδα παστερίωσης φρέσκου γάλακτος, συλλέγοντας γάλα από τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου με στόχο...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...