Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Διεθνής αναγνώριση για το Τυροκομείο Πιτταράς στα Superior Taste Awards 2024

Δώδεκα αστέρια για 6 τυροκομικά προϊόντα απέσπασε το Τυροκομείο Πιτταράς στα παγκόσμιας εμβέλειας Superior Taste Awards 2024.

Το International Taste Institute με έδρα τις Βρυξέλλες,  από το 2005 μέχρι σήμερα έχει αξιολογήσει χιλιάδες προϊόντα, τρόφιμα και ποτά, από όλο τον κόσμο. Το Superior Taste Award αναγνωρίζεται ευρέως στη βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών, με κριτική επιτροπή που αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς στη γαστρονομία και είναι ίσως η πιο διάσημη πιστοποίηση ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προϊόντων του τυροκομείου για τα 2024 Superior Taste Awards είναι τα ακόλουθα:

  • Το προϊόν Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης έλαβε το Superior Taste Award με 3 αστέρια
  • Το προϊόν Γραβιέρα Νάξου Ποπ Πιτταρά έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια
  • Το προϊόν Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια
  • Το προϊόν Ξινοτύρι Φρέσκο Νάξου Πιτταρά έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια
  • Το προϊόν Μυζήθρα Γλυκιά Νάξου Πιτταρά έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια
  • Το προϊόν Γραβιέρα Πιτταρά σε Μπαστούνι έλαβε το Superior Taste Award με 1 αστέρι

Ο ιδιοκτήτης του ναξιώτικου τυροκομείου Νικόλαος Πιτταράς σε δηλώσεις του αναφέρει:

«Ως παραγωγός Γραβιέρας Νάξου ΠΟΠ, σαν Ναξιώτης και σαν Έλληνας, νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για αυτή τη διάκριση που έρχεται σαν επιστέγασμα της σκληρής συνολικής προσπάθειας μας στη γη μας, την κτηνοτροφική μας μονάδα και το Τυροκομείο μας. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η επιτυχία παγκοσμίου επιπέδου, ήρθε σε μία περίοδο ομολογουμένως δύσκολη για τους τυροκόμους (τους κτηνοτρόφους και γεωργούς) και αποδεικνύει ότι όταν είσαι πιστός στις αξίες και τις βάσεις της οικογενειακής αυτής επιχείρησης το αποτέλεσμα θα έρθει.

Η πρώτη μονάδα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό «COSMOCERT» για:

  • Μη γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές
  • Καλή διαχείριση και ευζωία των ζώων

Το επιχειρηματικό πλάνο «Από το Σπόρο στο Ράφι» μας παρέχει πλήρη έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής μας διαδικασίας και μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε τι καλλιεργούμε και τι αγοράζουμε.

Για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στην τεράστια ευθύνη που ακολουθεί μετά από κάθε νέα διάκριση των προϊόντων μας!»

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...

REPORTS

Αυτό το οποίο εντοπίζει η φετινή τέταρτη κατά σειρά ετήσια έκδοση του Top 50 by Τυροκόμος, είναι ότι χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν οι...