Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αγχολυτική η κατανάλωση τυριού σύμφωνα με Αμερικανούς αστέρες του Χόλυγουντ

Δύο βδομάδες περίπου πριν ανοίξει η αυλαία των φετινών Όσκαρ στις 11 Μαρτίου, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Oppenheimer» ισχυρίζονται σε συνέντευξη στο People πως το μυστικό για να διαχειριστεί το άγχος της κινηματογραφικής παραγωγής ήταν…παλαιωμένο τσένταρ και αυθεντική παρμεζάνα.

Ο 41χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Χίλιαν Μέρφι συναντήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές του  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Έμιλυ Μπλαντ για εκτενή συνέντευξη, λίγο πριν αρχίσουν τα Όσκαρ 2024. Ο Mέρφι παραδέχτηκε ότι «έφαγαν πολύ τυρί» μόλις τελείωσε με τον ρόλο του επιστήμονα J. Robert Oppenheimer στην ομώνυμη ταινία.

Από την άλλη, όταν η ‘Εμιλυ ρωτήθηκε γιατί τα γαλακτοκομικά ήταν η νούμερο 1 επιλογή τους, διευκρίνησε «Επειδή χρειαζόταν να αποσυμπιεστώ. Το καλό τυρί είναι μια μεγάλη αποσυμπίεση».

Ο Mέρφι, ο οποίος δήλωσε προηγουμένως ότι επιδόθηκε στο τυρί κατά τη διάρκεια της απεργίας της SAG-AFTRA, συνέχισε να σημειώνει ότι ήταν ήδη καλά εφοδιασμένος. «Moυ έδωσαν τόσο πολύ δωρεάν τυρί, ξέρανε τι προτιμώ», είπε.

Και τι είδους τυρί πρωτιμάνε οι ηθοποιοί; Μόνο το καλύτερο.

«Καλό τυρί. Όπως ένα παλαιωμένο τσένταρ», αστειεύτηκε ο Mέρφι προσθέτοντας ότι «θα μπορούσε να πάρει έναν ολόκληρο κεφάλι» παρμεζάνας, «αν μπορούσε να το περάσει από το τελωνείο».

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

«Βιοτρομοκρατία» βλέπουν πίσω από την έξαρση αφθώδους πυρετού εντός των συνόρων τους Ουγγαρία και Σλοβακία, δίχως όμως να βασίζουν σε επιστημονικά δεδομένα τη θεωρία...

REPORTS

Σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του Parmigiano Reggiano, το “Caseifici Aperti”, μετέφερε για δύο μέρες το κοινό, 12 και 13 Απριλίου, με τις...

REPORTS

Η αυξημένη ζήτηση και κατανάλωση πλήρους φρέσκου γάλακτος που αναμένεται να συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, προβλέπεται ότι θα φέρει την εκτόξευση...

REPORTS

Όπως αναφέρεται σε μελέτη για την Ισπανική αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων, που εκπόνησε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στη Μαδρίτη, η...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...