Στην γκάµα του Τυροκοµείου ανήκουν επίσης Γραβιέρα σε πολλές εκδοχές, Κεφαλοτύρι, και Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο, Ξινή και Φρέσκια Μυζήθρα, Ανθότυρος Ξηρός, Ξινόγαλο και Κρεµοτύρι. Πρόκειται για έναν νέο, δραστήριο παραγωγό από την Κρήτη που συνδυάζει την παράδοση της Κρητικής τυροκοµίας µε σύγχρονους τρόπους παρασκευής. Το τυροκοµείο Νικολουδάκης εφαρµόζει πιστοποιηµένο Σύστηµα ∆ιαχείρισης Ασφάλειας Τροφίµων (HACCP) σύµφωνα µε το πρότυπο EN ISO 220000:2005 σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.
REPORTS
Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου το Καπνιστό Τυρί Νικολουδάκη
Έντονη γεύση και άρωµα για το αιγοπρόβειο Καπνιστό τυρί του Εµµανουήλ Νικολουδάκη, επικεφαλής του οµώνυµου τυροκοµείου µε έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου.
Σχετικά Άρθρα
REPORTS
Ξεκίνησε τη διαδροµή της το 1952 και έκτοτε η εταιρεία ΡΟΥΣΣΑΣ ΑΕ ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές µεθόδους παραγωγής Φέτας και οµοειδών τυριών, ώστε να...
BRANDING
Τυριά που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα με αγνές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς παρασκευάζει εδώ και πάνω από 80 χρόνια το Τυροκομείο Μενιουδάκη.
REPORTS
Eναν δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο συνιστούν, ανεξαρτήτως μεγέθους, οι τυροκομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την εμπειρία και της φετινής αναζήτησης της...
REPORTS
Ο FDA και το CDC στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς εταίρους, διερευνούν τα αίτια πίσω από το πολυετές, πολυπολιτειακό ξέσπασμα λοιμώξεων...
Διαβάστε επίσης
REPORTS
Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.
Χωρίς κατηγορία
Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...
REPORTS
Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.
REPORTS
Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...