Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Βραβείο διαχρονικής ποιότητας στα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ από τον DLG

Την ύψιστη διάκριση από τον κορυφαίο Οργανισμό DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) έλαβε η ΗΠΕΙΡΟΣ για τη διαχρονικά σταθερή ποιότητα των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μπορέσει μια εταιρεία να διεκδικήσει τη βράβευση “Award for Longstanding Product Quality” θα πρέπει να συμμετέχει στις Διεθνείς Δοκιμές Ποιότητας του DLG Test Center Food για τουλάχιστον 5 συνεχόμενα έτη και να λαμβάνει κάθε χρόνο, σταθερά, τουλάχιστον τρεις διακρίσεις για τα προϊόντα της. Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ που έχουν αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή του Οργανισμού DLG κατά τη διάρκεια των 5 τελευταίων ετών είναι η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η  ΗΠΕΙΡΟΣ φέτα ΠΟΠ Λιγότερο Αλάτι και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί.

«Οι νικητές του συγκεκριμένου βραβείου τεκμηριώνουν τη στρατηγική ποιότητάς τους ως σαφή υπόσχεση για συνέπεια στη διασφάλιση ποιότητας και περαιτέρω ανάπτυξη.» τονίζει ο Πρόεδρος της DLG, Hubertus Paetow.

Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητά τους σε όλη τους τη διαδρομή – από την παραγωγή και τη συσκευασία μέχρι τη διανομή τους στο σημείο πώλησης. «Νιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη βράβευση που έρχεται να επισφραγίσει το όραμά μας για την παραγωγή πρωτίστως ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων και τη δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία, σύμφωνα με τα παγκόσμια διατροφικά πρότυπα. Η διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας και γεύσης των προϊόντων μας, πάντα με σεβασμό στην παράδοση, αποτελεί για εμάς θεμελιώδη αξία και κορυφαία προτεραιότητα. Και έτσι ακριβώς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.» δήλωσε η Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η υποστήριξη των ενδιαφερόμενων κτηνοτρόφων μέσω συμβουλευτικής, με σκοπό τη δημιουργία οικοτεχνικών τυροκομείων, συνεχίστηκε και διά ζώσης το διήμερο 25-27 Ιουνίου, στον καταλληλότερο χώρο:...

REPORTS

H Desserta Hellas Α.Ε. ανακοίνωσε την εξαγορά της Δωρικής A.E. από την Μινέρβα Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων Α.Ε., με στρατηγικό στόχο την εδραίωση στις...

REPORTS

Απόκτηση παραγωγικής βάσης αρχικά στη Λήµνο και σε δεύτερη φάση στην Πτολεµαΐδα, περιλαµβάνει το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας «Prolacta AE», µε το οποίο θα...

REPORTS

Η επένδυση στο ελληνικό φυσικό γάλα με την εξαγορά φάρμας γάλακτος και η ανάπτυξη νέων προϊόντων με βάση αυτό, αποτελεί πρώτο μεταξύ των επενδυτικών...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...