Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πανελλήνια διάκριση του βραβευμένου τυριού «Σουρωτό Πάρου»

Ένα μαλακό τυρί βελούδινης υφής το οποίο παράγει και τυποποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου, το «Σουρωτό Πάρου» κέρδισε πρόσφατα το πολύ σημαντικό βραβείο Athens Fine Food Awards 2024 το οποίο απονεμήθηκε στην έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024».

Το κορυφαίας ποιότητας και γεύσης τυρί της Πάρου, πωλείται σε συσκευασίες των 200, 900 και 1.800 γραμμαρίων στο πρατήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου καθώς και σε συνεργαζόμενα super market και αλυσίδες τροφίμων.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Αυστηρή προθεσμία έως και την 13η Ιουνίου έχουν όσες τυροκομικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα κορυφαία βραβεία του κλάδου διεθνώς.

REPORTS

Στην τροποποίηση της υπ’ αρ. 1710/51865/2018 υπουργικής απόφασης «Λεπτομέρειες εφαρμογής των άρθρων 5 και 7 του ν.4492/2017 (ΦΕΚ Α’156) περί της υποχρεωτικής επισήμανσης προέλευσης...

REPORTS

Στην παραγωγή μπήκε από φέτος η πρωτότυπη Γραβιέρα του ψαγμένου τυροκόμου της Ιθάκης, Χρύσανθου Καραβία.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...

REPORTS

Αυτό το οποίο εντοπίζει η φετινή τέταρτη κατά σειρά ετήσια έκδοση του Top 50 by Τυροκόμος, είναι ότι χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν οι...