Τρίτης γενιάς τυροκόµος συνεχίζοντας µια οικογενειακή παράδοση που πλέον µετράει 60 χρόνια πορείας, ο νέος επιχειρηµατίας, που επενδύει στη συνέπεια της συνταγής και τη σταθερότητα της γεύσης, συλλέγει ηµερησίως περίπου τρεις τόνους γάλα, πρόβειο και γίδινο, και διαθέτει τα προϊόντα του σε τοπικό επίπεδο.
REPORTS
Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου η Πρόβεια Γραβιέρα Κυριακάκη
Με γεύση που πηγαίνει πίσω στην τυροκοµική παράδοση της Εύβοιας κι επιλεγµένη πρώτη ύλη από κοπάδια της Ιστιαίας και των Ψαχνών, η Πρόβεια Γραβιέρα αποτελεί µία από τις βασικές ετικέτες τυριών του Κώστα Κυριακάκη.


Διαβάστε επίσης
REPORTS
Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.
Χωρίς κατηγορία
Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...
REPORTS
Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...
REPORTS
Αυτό το οποίο εντοπίζει η φετινή τέταρτη κατά σειρά ετήσια έκδοση του Top 50 by Τυροκόμος, είναι ότι χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν οι...