Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στις κορυφαίες επιλογές του Τυροκόμου η Γραβιέρα Γύπας από την οικογένεια Γυπαράκη

Η δυνατή γεύση για την Γραβιέρα της οικογένειας Γυπαράκη, η οποία από τα µέσα της δεκαετίας του ’60 έχει δηµιουργήσει τη δική της ιστορία στην τυροκοµία.

Σήµερα τα προϊόντα µε το brand «Γύπας» παρασκευάζονται στη σύγχρονη µονάδα των 3.000 τ.µ. στην Ασή Γωνιά Χανίων στους πρόποδες των Λευκών Ορέων επενδύοντας στη σύγχρονη τεχνολογία και αξιοποιώντας παράλληλα την ντόπια παράδοση. Γραβιέρα µε τρούφα, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στην έκθεση FoodExpo 2023, Γραβιέρα µε άγρια ρίγανη µε ιδιαίτερα έντονη γεύση, Γραβιέρα µε θρούµπι καθώς και Γραβιέρα µε θυµάρι, όλα µε πρώτη ύλη από αιγοπρόβειο γάλα, εντάσσονται στους νέους κωδικούς όπου επένδυσε µέσα στο 2023 η τυροκοµική επιχείρηση,  η οποία συνεργάζεται µε µεγάλες αλυσίδες σούπερ µάρκετ όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και η αλυσίδα σούπερ µάρκετ ΑΝΕ∆ΗΚ Κρητικός. Εκτός από την παρουσία της στην εγχώρια αγορά και σε αρκετά σηµεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Αφοί Γύπαρη Ο.Ε. όπως είναι η πλήρης επωνυµία, πραγµατοποιεί εξαγωγές στην Αµερική και στην Ευρώπη, ενώ επιδιώκει, όταν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες, να κάνει άνοιγµα και στην ασιατική αγορά. Σηµειώνεται ότι τα τυροκοµικά προϊόντα «Γύπας» έχουν βραβευθεί για τη γεύση τους από τον ITQI.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο FDA και το CDC στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς εταίρους, διερευνούν τα αίτια πίσω από το πολυετές, πολυπολιτειακό ξέσπασμα λοιμώξεων...

REPORTS

Κοντά στην εξαγορά της γαλακτοβιοµηχανίας Κολιός βρίσκεται σύµφωνα µε πληροφορίες από πηγές της αγοράς η γαλλική πολυεθνική γαλακτοβιοµηχανία, Lactalis. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε...

REPORTS

H πίστη στην εθνική τυροκομική παράδοση οδηγεί μεγάλους ομίλους και συνεταιρισμούς στην Ιταλία σε συμπράξεις στρατηγικού χαρακτήρα, με στόχο την περαιτέρω διείσδυση σκληρών τυριών,...

REPORTS

Συνέργειες σε επίπεδο παραγωγής προϊόντων για τη μία ή την άλλη πλευρά, κοινά εμπορικά δίκτυα και δίκτυα προμηθειών και διανομής, διεύρυνση των εξαγωγών θα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...