Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πανελλήνια διάκριση του βραβευμένου τυριού «Σουρωτό Πάρου»

Ένα μαλακό τυρί βελούδινης υφής το οποίο παράγει και τυποποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου, το «Σουρωτό Πάρου» κέρδισε πρόσφατα το πολύ σημαντικό βραβείο Athens Fine Food Awards 2024 το οποίο απονεμήθηκε στην έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024».

Το κορυφαίας ποιότητας και γεύσης τυρί της Πάρου, πωλείται σε συσκευασίες των 200, 900 και 1.800 γραμμαρίων στο πρατήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου καθώς και σε συνεργαζόμενα super market και αλυσίδες τροφίμων.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Προστιθέμενη αξία και αισθητή μείωση του επιχειρηματικού ρίσκου προσφέρει η οικοτεχνική τυροκόμηση στον επαγγελματία κτηνοτρόφο, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν σε πρόσφατη διαδικτυακή ημερίδα...

REPORTS

Την ύψιστη διάκριση από τον κορυφαίο Οργανισμό DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) έλαβε η ΗΠΕΙΡΟΣ για τη διαχρονικά σταθερή ποιότητα των προϊόντων...

REPORTS

Η «Τυροκομεία Δωρική ΑΕ», είναι η εταιρεία που θα συσταθεί για να υποδεχθεί το σύνολο των περιουσιακών μετά την απόσχιση της Μινέρβα, από την...

REPORTS

Η σωστά µελετηµένη επιλογή του εξοπλισµού της φάρµας µεταµορφώνει την καθηµερινότητα του κτηνοτρόφου στη µονάδα. Η σίτιση γίνεται γρήγορα και εύκολα, η αρµεγή οργανωµένα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...