Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Διακρίσεις για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ στα 61α Monde Selection Quality Awards 2022

Τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα φετινά Βραβεία Ποιότητας που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Monde Selection, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τη διεθνή αναγνώριση που χαίρει η κορυφαία ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Ειδικότερα, η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι κέρδισε το Ασημένιο Βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, και για τις 3 παραπάνω εκδοχές της, έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία σε κορυφαίες, παγκοσμίου φήμης διοργανώσεις και σήμερα θεωρείται η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο. Τα μοναδικά, αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η βουτυράτη γεύση της και τα πλούσια αρώματά της, την καθιστούν σταθερά πρωταγωνιστή στο οικογενειακό τραπέζι, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Monde Selection Quality Awards είναι ένας διαγωνισμός ανωτέρου επιπέδου που διεξάγεται στις Βρυξέλλες εδώ και 60 χρόνια και αξιολογεί και επιβραβεύει την ποιότητα καταναλωτικών προϊόντων από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκατοντάδες συνεδρίες αξιολόγησης ποιότητας από καταξιωμένους ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι δοκιμάζουν και αναλύουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος ξεχωριστά.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η τυροκομική εταιρεία Κίσσας από το Μουζάκι Καρδίτσας απέσπασε πριν από μερικές ημέρες μια σπουδαία, διεθνή διάκριση: κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στον έγκυρο διαγωνισμό World Cheese Awards...

REPORTS

Οι γαλακτοκομικές φάρμες στην Λιθουανία ξεκινούν σιγά σιγά να χρεοκοπούν καθώς η οικονομική κατάσταση σε ολόκληρη τη βιομηχανία παραμένει δύσκολη, όπως εξήγησε ο Jonas...

REPORTS

Τα World Cheese Awards είδαν ειδικούς από όλο τον κόσμο να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή.

REPORTS

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν οι διεθνείς αγορές γαλακτοκομικών προϊόντων θα ανακάμψουν στα επίπεδα pre-crash φέτος», ανέφεραν διεθνείς αναλυτές γαλακτοκομικών προϊόντων στους...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...

REPORTS

Αυτό το οποίο εντοπίζει η φετινή τέταρτη κατά σειρά ετήσια έκδοση του Top 50 by Τυροκόμος, είναι ότι χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν οι...