Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Εκπαίδευση στο τυρί από τους καλύτερους της Ιταλίας για τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής

Η ομάδα της Γαλακτοκομικής Σχολής εκπαιδεύεται στα Ιταλικά τυριά, μαθαίνοντας από τους ειδικούς της AgenForm Consorzio, μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+.

Οι νεαροί σπουδαστές ταξίδεψαν στην περιοχή της Moretta στην Ιταλία, προκειμένου να αναπτύξουν τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις πάνω στην τυροκομεία.

Την πρώτη ημέρα τους καλοσώρισε ο Πρόεδρος Tommaso Mario Abrate μαζί με το προσωπικό της AgenForm και ακολούθησε εκπαίδευση και εξάσκηση σχετικά με την διαδικασία παραγωγής τυριών με ήπια αναθέρμανση.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μια πρωτοποριακή μελέτη από πανεπιστήμια της Καλιφόρνιας αποκαλύπτει πως ο εμποτισμός τυριών με κρασί μπορεί να μεταμορφώσει όχι μόνο τη γεύση τους αλλά και...

REPORTS

Σταθερός στις 148,7 μονάδες παρέμεινε ο δείκτης γαλακτοκομικών του FAO τον Μάρτιο, με την πτωτική πορεία των παγκόσμιων τιμών τυριού να αντισταθμίζεται από τις...

REPORTS

Το πρόγραμμα εξατομικευμένης εκπαίδευσης και πιστοποίησης για επαγγελματίες τυροκομικών προϊόντων της Whole Foods Market θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την εξαγωγή...

REPORTS

Στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, με το ιδιαίτερο ανάγλυφο, την τοπική χλωρίδα και τις ξεχωριστές συνθήκες, έχουν καταγραφεί δεκάδες είδη τυριών, από γάλατα ημιεκτατικών...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...