Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ιταλίδα ολυμπιονίκης το πρόσωπο της αυθεντικής παρμεζάνας

Η Ιταλίδα ολυμπιονίκης Gorgia Villa, αποτελεί το πρόσωπο της Παρμεζάνας τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστώντας όχι μόνο στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και σε αυτόν του τυριού.

Η 21χρονη γυμνάστρια μαζί με τις συναθλήτριες της έφεραν στην Ιταλία το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, και το πρώτο της μετάλλιο στην ενόργανη εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, όμως το ενδιαφέρον του κοινού δεν το κέρδισε μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και για τις πολλές φωτογραφίες που κοσμούν το προφίλ της, όπου εμφανίζεται αγκαλιά με την παρμεζάνα.

H νεαρή αθλήτρια άρχισε την συνεργασία της με την Parmigiano Reggiano, την επίσημη κοινοπραξία των παραγωγών αυθεντικής παρμεζάνας, το 2021 όπως αναφέρει με ανακοίνωση του το Ιταλικό πρακτορείο marketing Impresa e Sport, το οποίο χαιρέτησε την κίνηση τονίζοντας πως ο συνδυασμός της Parmigiano Reggiano και του αθλητισμού είναι αδιάλυτος όσον αφορά την αυθεντικότητα, την ποιότητα και την θρεπτική αξία, που είναι απαραίτητες τόσο στις αθλητικές δραστηριότητες όσο και στην σωστή διατροφή.

Η Parmigiano Reggiano έχει συνδέσει στενά το όνομα της με τον αθλητισμό, αφού η Villa, δεν είναι η μόνη αθλήτρια που την έχει εκπροσωπήσει, με την κοινοπραξία να έχει χορηγήσει και άλλους κορυφαίους Ιταλούς αθλητές, όπως ο γνωστός τενίστας Jannik Sinner, ο ξιφομάχος Matteo Neri, ο μπασκετμπολίστας Nico Mannion και η παραολυμπιακή κολυμβήτρια Giulia Ghiretti.

Παρότι παραμένει αβέβαιο αν η συνεργασία της γυμνάστριας με την κοινοπραξία είναι ακόμα σε ισχύ, οι φωτογραφίες της «ασημένιας νεράιδας» με την παρμεζάνα, όπως έχει χαρακτηριστεί στην γειτονική χώρα ολόκληρη η ομάδα ενόργανης γυμναστικής, έχουν κυριαρχήσει στην διαδικτυακή συζήτηση τις τελευταίες ώρες ενώνοντας τους φίλους του αθλητισμού με τους λάτρεις του τυριού.

Με πληροφορίες από Time Magazine και Guardian

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

«Βιοτρομοκρατία» βλέπουν πίσω από την έξαρση αφθώδους πυρετού εντός των συνόρων τους Ουγγαρία και Σλοβακία, δίχως όμως να βασίζουν σε επιστημονικά δεδομένα τη θεωρία...

REPORTS

Σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του Parmigiano Reggiano, το “Caseifici Aperti”, μετέφερε για δύο μέρες το κοινό, 12 και 13 Απριλίου, με τις...

REPORTS

Η αυξημένη ζήτηση και κατανάλωση πλήρους φρέσκου γάλακτος που αναμένεται να συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, προβλέπεται ότι θα φέρει την εκτόξευση...

REPORTS

Όπως αναφέρεται σε μελέτη για την Ισπανική αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων, που εκπόνησε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στη Μαδρίτη, η...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...