Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αγχολυτική η κατανάλωση τυριού σύμφωνα με Αμερικανούς αστέρες του Χόλυγουντ

Δύο βδομάδες περίπου πριν ανοίξει η αυλαία των φετινών Όσκαρ στις 11 Μαρτίου, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Oppenheimer» ισχυρίζονται σε συνέντευξη στο People πως το μυστικό για να διαχειριστεί το άγχος της κινηματογραφικής παραγωγής ήταν…παλαιωμένο τσένταρ και αυθεντική παρμεζάνα.

Ο 41χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Χίλιαν Μέρφι συναντήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές του  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Έμιλυ Μπλαντ για εκτενή συνέντευξη, λίγο πριν αρχίσουν τα Όσκαρ 2024. Ο Mέρφι παραδέχτηκε ότι «έφαγαν πολύ τυρί» μόλις τελείωσε με τον ρόλο του επιστήμονα J. Robert Oppenheimer στην ομώνυμη ταινία.

Από την άλλη, όταν η ‘Εμιλυ ρωτήθηκε γιατί τα γαλακτοκομικά ήταν η νούμερο 1 επιλογή τους, διευκρίνησε «Επειδή χρειαζόταν να αποσυμπιεστώ. Το καλό τυρί είναι μια μεγάλη αποσυμπίεση».

Ο Mέρφι, ο οποίος δήλωσε προηγουμένως ότι επιδόθηκε στο τυρί κατά τη διάρκεια της απεργίας της SAG-AFTRA, συνέχισε να σημειώνει ότι ήταν ήδη καλά εφοδιασμένος. «Moυ έδωσαν τόσο πολύ δωρεάν τυρί, ξέρανε τι προτιμώ», είπε.

Και τι είδους τυρί πρωτιμάνε οι ηθοποιοί; Μόνο το καλύτερο.

«Καλό τυρί. Όπως ένα παλαιωμένο τσένταρ», αστειεύτηκε ο Mέρφι προσθέτοντας ότι «θα μπορούσε να πάρει έναν ολόκληρο κεφάλι» παρμεζάνας, «αν μπορούσε να το περάσει από το τελωνείο».

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μεταστροφή στην προτίμηση του αγγλικού κοινού και διεύρυνση των οριζόντων τους πέρα από το αγαπημένο τους Cheddar δείχνουν νέες έρευνες.

REPORTS

Οι Αμερικάνοι καταναλωτές μειώνουν την ποσότητα γάλακτος που πίνουν κάθε χρόνο, αλλά οι συνολικές πωλήσεις γαλακτοκομικών διαρκώς αυξάνονται, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από...

REPORTS

Με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5,3% τρέχει η αγορά κατσικίσιου τυριού σύμφωνα με έρευνα αγοράς για την περίοδο 2022-2029, η οποία αποτυπώνει τις ενδείξεις υγείας...

REPORTS

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024, η διαθεσιμότητα γαλακτοκομικών προϊόντων στην ΕΕ παρουσίασε ποικίλες τάσεις, με τα περισσότερα προϊόντα να παρουσιάζουν αύξηση της προσφοράς.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Όσο περισσότερο εμβαθύνει κανείς σε ένα πεδίο δραστηριότητας, τόσο και ανακαλύπτει πράγματα.

Χωρίς κατηγορία

Τα περισσότερα τυριά παρά το γεγονός ότι είναι εύγευστα ευθύνονται για αύξηση της χοληστερόλης καθώς και πολλές θερμίδες. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις για τη νόστιμη...

REPORTS

Στόχος η επισκεψιμότητα της φάρμας και του τυροκομείου κοντά στο Ρέθυμνο, με mentoring Νέα Γεωργία -Νέα Γενιά.

REPORTS

Στην περίπτωση των δύο παραγωγών, Θωµά και Χρήστου Μόσχου, η οικογενειακή παράδοση φαίνεται ότι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στην...