Ανθότυρο, Γροθοτυράκια, Ξινοτύρια σκέτα ή µε µυρωδικά, Γραβιέρες µε µυρωδικά όπως µπούκοβο, θυµάρι, σκόρδο, λιαστή ντοµάτα και φραγκόσυκο, Κατσικίσια Γραβιέρα και το Τρίπτυχο από τρία είδη γάλακτος περιλαµβάνονται στην γκάµα του τυροκοµείου, ενώ το τελευταίο απόκτηµα ακούει στο όνοµα «Ρεµπέτικο» και αποτελεί κρασοτύρι που ωριµάζει σε οινολάσπη.
Κορωνίδα το Σαν Μιχάλη ΠΟΠ
Φυσικά δηµοφιλέστερο όλων στην γκάµα του Τυροκοµείου Ζωζεφίνος είναι το τυρί Σαν Μιχάλη ΠΟΠ, γνωστό σε όλο τον κόσµο για την πολύ ιδιαίτερη και «δυνατή» του γεύση. Πρόκειται για ένα τυρί τετράµηνης ωρίµανσης που απευθύνεται σε απαιτητικούς γευσιγνώστες. Ένα «διαµάντι», σύµφωνα µε τους άνθρωπους του τυροκοµείου, µε µίνιµουµ λιπαρά 36% επί ξηρού, συναρπαστικά πικάντικη γεύση, πολυπλοκότητα, κοκκώδη υφή και δυνατή ξηροκαρπάτη επίγευση. Όπως µάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρουν, οι Γάλλοι θα το κατέτασσαν στην κατηγορία «fermier», δηλαδή το τυρί που παράγεται από το ζωικό κεφάλαιο του τυροκόµου.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι στα λίγα χρόνια λειτουργίας το Τυροκοµείο Ζωζεφίνος έχει αποσπάσει πολλαπλά βραβεία γευσιγνωσίας και συγκεκριµένα στα Olymp Awards το 2018 και 2019 και τα ΜΤΑ το 2020 και 2021.
Το εκλεκτό τυρί Σαν Μιχάλη ΠΟΠ
Το 1994 κατοχυρώθηκε το τυρί Σαν Μιχάλη ως Προϊόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης ενώ το όνομά τους το πήρε από ένα χωριό στο βόρειο μέρος του νησιού της Σύρου όπου και υπάρχει ωμώνυμο εκκλησάκι. Βασική προϋπόθεση για την παρασκευή του είναι η αποκλειστική χρήση σαγελαδινού γάλακτος από το νησί της Σύρου και η ωρίμανση του τυριού για τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Σημειώνεται ότι το Σαν Μιχάλη ΠΟΠ είναι το μοναδικό ελληνικό ΠΟΠ τυρί που παρασκευάζεται αποκλειστικά με αγελαδινό γάλα.